Auzu pārslas 190g Linsēklas 20g+10 Saulespuķu sēklas 50g Kokosriekstu eļļa 4ed k Cekurs 7 tejkarotes Medus 2ed k Kokosriekstu skaidiņas saujiņa Uz pannas apcep auzu parslas, linsēklas uz saulespuķu sēklas, pieber cukuru un visu apgrauzdē zeltaini brūnu. Tad liec bļodā pievieno medu, kokosaeļļu un kokosriekstu skaidiņas kā ari samailtas linsēklas ar ūdeni ( tas ir olas aizvietotājs 6 edamkarotes ar maltām linsēklām un 20ed k ūdens.) visu kārtīgi samaisa un veido cepumus kādā formā jūs vēlaties... liek cepeškrāsnī 180c uz 15 minūtēm. Es vel pēc kadam 5 min izņēmu un nosmērēju ar kokosaeļļu lai nav sausi cepumi. Autore: Vita Sandere