Adžika. 1kg kabacis, 1gb. paprika, čili, 35g ķiploks, 1/3 glāze eļļa, 50ml 9% etiiķis, 130g tomātu pasta, 1/3 glāze cukurs, 1 ēdk. sāls. Smalcināmo sasmalcina, sajauc visu kopā, bez etiķa. Sautē lidz mīksti ~30-40 min. 10 min. pirms beigām, pievieno etiķi. Liek burkās, sasedz.
Korejas salāti. 1 liels kabacis, 500 g sīpoli, 500g burkāni, 1 galviņa ķiploks, malts koriandrs, sāls 2 ēdk., cukurs 1 glāze, eļļa 1/2 glāze, 9% etiķis 1/2 glāze. Ķiploku saspiež, pārējo sasmalcina salmiņos. Lielā traukā visas sastāvdaļas savieno, samaisa, ļauj sasuloties. Liek burkās, pasterizē 35 min. Sasedz.
Pirkumu grozs ir tukšs.