Indijas riekstu gardums
3. oktobris, 2019 pl. 11:55,
Nav komentāru
Uztaisām ko gardu? Nepieciešams:300 g dateles
100 ml ūdens
šķipsna sāls
200 g pilngraudu auzu pārslas
150 g Indijas rieksti
50 g sālīti zemesrieksti
100 g tumšās šokolādes čipsi. Ūdens Tev būs mājās, bet visu pārējo vari uzpildīt @ieber.lv
No receptē minētā produktu daudzuma sanāks aptuveni septiņi batoniņi. Viens batoniņš satur aptuveni 350 kilokalorijas.
Process:
1Dateles pārlej ar verdošu ūdeni, lai tās būtu pilnībā pārklātas, un mērcē 1 stundu, tad ūdeni nolej.
2Datelēm pielej 100 ml ūdens, pievieno šķipsnu sāls un sablendē visu viendabīgā masā.
3Atsevišķi sablendē auzu pārslas ar Indijas riekstiem līdz miltu konsistencei. Ber bļodā, pievieno 2 ĒK pagatavotās dateļu pastas. Samaisa, iegūstot veidojamu masu, ko var savelt bumbā. Ieklāj masu veidnē un izlīdzina.
4Pārklāj to ar dateļu pastas kārtu. Virs tās ber zemesriekstu kārtu. Liek sagatavi saldētavā uz 2 stundām.
5Izņem no ledusskapja, ar asu nazi sagriež septiņās daļās, katru batoniņu pārlej ar ūdens peldē izkausētu šokolādi. Liek ledusskapī un atdzesē, līdz šokolāde ir sastingusi.
Lūk Tava nedēļas uzkoda ir gatava. Vairāk recepšu atradīsi @ieber.lv Facebook grupā.
Nav komentāru
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.