Šokolādes desa ar gumijlācīšiem un želejtārpiņiem no ieber.lv
Šokolādes desa ar gumijlācīšiem un želejtārpiņiem no ieber.lv
🌟600 g Selgas cepumi
🌟2-3 ēdamkarotes kakao pulveris, uzpildi @ieber.lv
🌟150 ml piena
🌟180-200 g sviesta
🌟8 ēdamkarotes cukura, uzpildi @ieber.lv
🌟Gardie gumijlācīši un tārpiņi, uzpildi @ieber.lv
📌Pāris cepumiņus salauziet mazos gabaliņos, bet pārējos smalki sadrupiniet.
📌Kakao pulveri samaisiet kopā ar cukuru.
📌Sviestu izkausējiet siltā pienā, pievienojiet klāt kakao pulveri, kas iepriekš sajaukts kopā ar cukuru. Katliņu karsējiet uz nelielas uguns, kamēr izkūst viss cukurs (ņemiet vērā, ka to nedrīkst uzvārīt!).
📌Cepumus samaisiet kopā ar kakao maisījumu, gumijlācīšiem un tārpiņiem – viendabīgā, lipīgā un biezā masā.
📌No masas izveidojiet desu, ietiniet cepampapīrā un lieciet ledusskapī uz 6 stundām.
📌Pēc norādītā laika ņemiet saldo desu ārā no ledusskapja un baudiet gardo našķi!
Nav komentāru
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.