ĀTRIE BIEZPIENA PĪRĀDZIŅI
21. marts, 2021 pl. 15:06,
Nav komentāru
Testējam Našķoties recepti:
ĀTRIE BIEZPIENA PĪRĀDZIŅI brīvdienu brokastīm piestāv putras un smūtijus nomainīt pret kaut ko tādu īpaši "mmmmm, cik garšīgs" un tamdēļ arī šorīt tapa vieni aši biezpiena pīrādziņi augšpuse karamelīgi kraukšķīga un viducī biezpiena pildījums ar maigu citrona garšu, tādi, lūk, pīrāgi, draugi
LAI PAGATAVOTU 10 PĪRĀDZIŅUS NEPIECIEŠAMS:
5 bezrauga kārtainās mīklas plāksnes
200 g biezpiena
1 ola
70 g cukura
40 g kviešu miltu
miziņa no pusotra paliela izmēra citrona
vaniļas cukurs, vaniļas pupiņu pasta, ekstrakts vai vaniļa jebkādā citā formā pēc garšas
+ ola maizīšu apsmērēšanai pirms cepšanas
+ brūnais cukurs maizīšu apbēršanai
+mēs vel viegli pārkaisījām pīrādziņus ar maltu Ceilonas kanēli
•
PAGATAVOŠANA:
Biezpienu sajauc ar olu, cukuru, kviešu miltiem, smalki sarīvētu citronu miziņu un vaniļu.
Atlaidinātas mīklas plāksnes katru sagriež uz pusēm izveidojot nelielus mīklas kvadrātiņus.
Katra kvadrātiņa viducī liek nepilnu ēdamkaroti biezpiena, pār pildījumu pārloka vienu mīklas stūrīti un to nedaudz piespiež mīklas kvadrātiņam.
Pārlocīto daļu apsmērē ar sakultu olu un pār to pārloka pretējo stūrīti un to ar pirkstiem arī piespiež pīrādziņa maliņai (tas tamdēļ, lai pīrādziņi cepoties neatvērtos).
Pīrāgus viscaur apsmērē ar sakulto olu, katru pārber ar brūno cukuru, liek līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 25 - 30 minūtes.
Ja gribas, gatavus pīrādziņus var pārbērt ar pūdercukuru un ķeras pie ēšanas, kamēr tie vēl silti #našķoties #našķotiesrecepte
Nav komentāru
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.