KAŅEPJU HALVAS recepte
6. janvāris, 2023 pl. 16:16,
Nav komentāru
Sastāvdaļas uzpildi cik kārojas ieber.lv
2 glāzes nelobītu kaņepju sēklu (var izmantot arī lobītas)
100 g tumšās šokolādes čipsi
Pagatavošana
1. Kaņepju sēklas sablendē pēc iespējas smalkākas.
2. Izkausē šokolādi.
3. Kārtīgi sajauc kaņepju sēklu masu ar tumšo šokolādi. To var darīt bļodā ar rokām vai karoti vai izmantot blenderi, ja masa pārlieku neķep pie blendera malām.
4. Izkārto masu taisnstūra formā uz cepamā papīra vai kādā piemērotā traukā. Liek ledusskapī uz dažām stundām, lai masa nedaudz sacietētu (var arī likt uz īsāku laiku saldētavā).
5. Sagriež gabaliņos un pasniedz!
*Padoms: ja kakao saturs šokolādē ir liels, saldākam iznākumam var pievienot nedaudz (brūnā) cukura.