Pāriet uz galveno saturu
  • LAT
  • ENG
ieber.lv
  • Interneta veikals
    • Mani našķi
      • Želejkonfektes
      • Rieksti
      • Žāvējumi un sukādes
      • Dažādi gardumi
      • MILZU! pārslas
      • Kraukšķīgie
      • Šokolādīgie
    • Bērniem
    • Cēsu labumi
    • Milzu krāsojamais plakāts
    • Dāvanu karte
    • Manai veselībai
      • Bezglutēna produkti
      • Tēja, kafija
    • Maniem matiem
    • Dāvanas
    • Manai auguma labsajūtai
      • Dabas pērles
      • Menstruāciju gadžeti
      • Manam smaidam
      • Manas bārdas kopšanai
      • Maniem matiem
    • Manas bārdas kopšanai
    • Manai mājsaimniecībai
      • Purenn Eko produkti
      • Sonett eko produkti
      • BIObag labumi
      • Bišu labumi
      • Redecker vācu labumi
      • Stikla burciņas un maisiņi
      • Manas sveces
    • Manam smaidam
    • Tēja, kafija
    • Manām slāpēm
    • Mani graudaugi, pākšaugi
      • Sēkliņas
      • Makaroni
      • Rīsi
      • Maltītes
      • Milti
      • Pupiņas
    • Manas eļļas
    • Manas garšvielas
      • Pipari
      • Sāļi
      • Garšvielu maisījumi bez sāls
      • Garšvielu maisījumi
    • Kas vienam lieks citam prieks
  • Par mums
    • Sīkdatņu un privātuma politika
    • Atsauksmes
    • Sabiedriski
    • Foto galerija
    • Mīti un fakti par ieber.lv
    • Biedrība Mazie soļi ilgtspējā
  • Piegāde
  • Receptes
  • Cēsīs tīri.labi
    • Mazo soļu pasaka bērniem
  • Zero Waste City
    • Iepirkumu saraksts
    • Lietu interneta pakomāts Tev
    • Mazo solīšu stāsts
    • Maršruts Cēsīs tīri.labi
    • Zero Waste saliedēšnas izaicinājums
    • Raidījumi "Izzini un pielieto" kopā ar Urdu
    • Ilgtspējīga iepakojuma rokasgrāmata
    • Gardēžu ceļvedis
    • Akcija 5 beziepakojuma pirkumi
    • Maršruti ģimenei ar bērniem
    • Skolēnu ekskursijas
    • Ilgtspējas meistarklases
  • Uzņēmumiem
    • Komandas saliedēšanas pārgājiens
  • Kontakti

KAŅEPJU HALVAS recepte

6. janvāris, 2023 pl. 16:16, Nav komentāru


Sastāvdaļas uzpildi cik kārojas ieber.lv

2 glāzes nelobītu kaņepju sēklu (var izmantot arī lobītas) 

100 g tumšās šokolādes čipsi

Pagatavošana

1. Kaņepju sēklas sablendē pēc iespējas smalkākas.

2. Izkausē šokolādi.

3. Kārtīgi sajauc kaņepju sēklu masu ar tumšo šokolādi. To var darīt bļodā ar rokām vai karoti vai izmantot blenderi, ja masa pārlieku neķep pie blendera malām.

4. Izkārto masu taisnstūra formā uz cepamā papīra vai kādā piemērotā traukā. Liek ledusskapī uz dažām stundām, lai masa nedaudz sacietētu (var arī likt uz īsāku laiku saldētavā).

5. Sagriež gabaliņos un pasniedz!

*Padoms: ja kakao saturs šokolādē ir liels, saldākam iznākumam var pievienot nedaudz (brūnā) cukura.


Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • 🌸 Māmiņdienā neaizmirsti par sevi: 3 vienkāršas idejas labsajūtai mājās
    10. mai. 2025
  • 🌸 3 jēgpilni ieteikumi Māmiņdienai: kā dāvināt ar mīlestību un apzinātību 🌸
    10. mai. 2025
  • Kā pārveidot vīriešu kreklu par noderīgu apģērbu sievietēm? 3 ilgtspējīgi padomi no ieber.lv
    24. apr. 2025
  • Ilgtspējība, kas iedvesmo. Kā darbinieku saliedētības pasākums var kļūt par jaunu sākumu uzņēmuma vērtībām?
    17. apr. 2025
  • Interaktīva vides izglītība un komandas saliedēšana: spēle "Trāpi planētai par labu"
    5. apr. 2025
  • 9 jautājumi, kas palīdz darba vidi veidot ilgtspējīgu
    25. mar. 2025
  • 3 Soļi Ilgtspējīgā biroja virzienā: Kā padarīt darba ikdienu zaļāku un efektīvāku
    25. mar. 2025

Lai gardais vairojas

Esi uzpildījis labumus IEBER.LV, tad aicinām Tevi būt dāsnam ar receptēm to pielietojumam. Sūti foto un aprakstu mums [email protected]

Seko mums:

 Facebook, Tiktok un Instagram: IEBER.LV



Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

Meklē preces Latvijas interneta veikalos Salidzini.lv logotips Ceno.lv Latviesi.com